25 April.

Igår gick allt jätte bra i skolan.. Alla var glada och nöjda.. fast hm.. Kanske inte Tobbe! haha xD
Var på någon super dålig teater som jag somnade under :S.       Sen så försökte jag och Ronja plugga till Medeltiden som är imorrn! Kommer nog att kunna båda instuderingspapprena och filmerna, men inte det där diktpappret!     Fick sluta tidigare från historian , så då åkte jag hem till Matte och Ronja och pluggade och pratade åså :)   Sen kom Micke dit :).     Vid 7 tiden åkte vi ner till stan och åt på Kina med mamma och pappa.  Jag skämdes lite för pappas tråkiga humor :P. haha
Men jag hade jätte kul och skrattade mycket!  Även att Ronja och Matte sköt ris på varandra , haha xD
Efteråt åt mamma , pappa och jag på ICA och handlade en massa grejs och sen åkte vi hem och jag somnade då :O. Somnade skit tidigt igår!

Men nu äre plugget som gäller.. Ska strax åka till sjukhuset och kolla på mikrolabb ;).
Har idrott idag också :).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Allt har gått bra i skolan förutom att jag tyckte att det var tråkigt på mikrolabbet och jag fick jätte ont i mitt knä :/.
Körde även evighetsstafetten på gympan :P.
Mamma hämtade mig idag också för vi åkte till soc först och lämnade in mina papper och sedan fick jag skräpmat ifrån Max. Älskar mina mozzarella sticks ^^.        Åkte sedan hem och pluggade medeltiden , gick ut med Snuff ^ och har kollat på digitalkameran som jag vill ha :).    
Men nu är det strax Top Model och sedan ska väll jag till Akuten med knät! Vill inte ha ont någe mer!! :@