V.43

Summering och fundering över denna vecka som gått.
 
  1. Norrmalms Wok. Jag trodde aldrig att det skulle ta 3 dagar att reda upp 2 maträtter som aldrig kom fram. Efter strul, bråk och andra människor som ätit upp min mat (för att göra en lång historia kort) fick jag som plåster på såren 3 godis klubbor. Kommer aldrig handla av Norrmalms Wok igen.

  2. Glenn. Min nya handläggare heter Glenn. Ja, jag vart tvungen att fråga honom om han hört frasen "Alla heter Glenn i Göteborg!" och det hade han. Många gånger. Vi har träffats och haft frågestund om allt jobbrelaterat som finns. Men även lite annat som sport och intressen. Skön snubbe.

  3. Skulle jag kunna tänka mig att simma Vansbrosimningen? Detta är Glenns idé. Jag älskar att simma och han vet om det. Varje juli går loppet av stapeln och som längst simmar man 3km i våtdräkt. Skall ta mig en redig funderare på detta, simma massor och se senare om det blir av.

  4. Hästar. Detta stora arbetsdjur har jag alltid gillat. Och haft enorm respekt för. Tycker inte alls om att bli avkastad nämligen. Men jag har hittat tillbaka till detta underbara djur. Jag mår så himla bra och är verkligen mig själv. Drömmer om hus på landet.

  5. Serien Westworld. HBO´s nya storsatsning heter Westworld. Som för övrigt har svenska specialeffekts-nördar med i produktionsteamet! Handlingen utspelar sig i en stor underhållningspark med temat vilda västern, dit vanliga personer betalar för att leva västern liv. "Människorna" som bor i parken är robotar. Skaparna bakom parken överskådar det som sker. Sci-fi framtidsnöjesvärld med skådespelare som Anthony Hopkins, Ed Harris och Evan Rachel Wood. Tänk er Dirty Harry möter The Truman Show.
    9.2 i rating hos IMDB och jag älskar denna serie. Se den säger jag bara!

  6. Ställa om klockan. Så var det dags igen. Det har blivit vintertid och vi får sova en timme längre.
    Eller se lite mer av dagsljus. Jag blir alltid lite konstig i ca 1 vecka vid dessa tidsomställningar. Ungefär som att jag får en timmes jetlag. Bara att börja ställa om sig.
lista